Back to mother nature

Ervaar de kwaliteit, je proeft het verschil gegarandeerd. Maak kennis met de met zorg uitgezochte rassen en laat je verleiden door een gegarandeerd mals en vertrouwd stukje vers vlees. Vlees zoals vlees hoort te zijn, gehouden onder de meest natuurlijke omstandigheden en zeer hoogwaardig van kwaliteit en smaak. Eénmaal geproefd wil je geen ander meer…

Het rundvlees is van het ras Blonde d’Anquitaine en uitsluitend rustiek en vrouwelijk. Deze runderen grazen dagelijks in de buitenlucht en leven onder de meest natuurlijke omstandigheden van vrijheid-blijheid. Hun welzijn gaat Natuurslagerij Schreinemachers aan het hart. Dit prachtvee staat uitermate bekend om haar korte draad en malsheid van zeer hoge orde. Reeds geliefd onder de hotemetoten uit het middeleeuwse Frankrijk, rare snuiters, maar ware fijnproevers op het culinaire vlak.

Het Belgisch Blauwe kalfsras is uniek in haar soort en leert je de fijne smaak te herleven. Kort van draad en blank van kleur doen je beseffen dat dit kalfsvlees is hoe het hoort te zijn. Alle rosésoorten ten spijt, dit is de oorsprong en daar blijven ze verder vanaf. Ervaar het zelf!

Ook in het varkensvlees zijn duidelijke verschillen herkenbaar. Maak kennis met het Livarvlees en waan je in de zevende hemel op smaakgebied. Geloof in jezelf en moeder natuur. Limburgs kwaliteitsvlees ten top, uitermate smaakvol en gezegend met een hoop passie.